Saturday 11 October 2008

fuck me sideways

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/824046/Copiii-emo-urmariti-de-politie-si-de-SRI/

Stimati Penibili (romani, jurnalisti, procurori, sereisti, sepepisti, societate, etc), mai degraba puneti tunurile pe cocalari.com, pitipoance.org, burtosiculantlagat.ro, clasapolitica.stupid.ORG, coruptie@romania.net, manelisti.x5q7ML.jPeg; dar cand asta inseamna 80% din propriul 'tiraj', scrisul devine joagar iar toti retardatii de mai sus craca de sub picioare. concluzie? kil ol EMO/ ol EMO 'iz' ival, dar un ival de-ala pe cat de neinteles pe atat de senzational pentru orice stupid care pune mana pe gazeta.
...sau altfel spus, bine ai venit in in lumea Sitirlor de la ora 5, varianta Ringier.

Si asa ne indreptam catre un viitor luminos creionat de politicieni care iau mita in carnatzi, societate cu brand suprem - Becali (trai-ne-ar oengeurile inerte), jurnalisti care aplica modelul de succes OTV, o continuare sublima a nivelarilor comuniste (rating -> bani , da-o draq de "EDUCARE"), o gandire de masa cu un iq sub 50.

Iar cei care inca au ceva intre umeri se ingrijoreaza ca vom fi prea batrani in 50 ani, sau jumatate din cati suntem, in 100. Dupa mine, vom fi groapa de prosti a Europei in numai 5... imi imaginez cu mare emotie cum va suna "izvorul curentului manelist(ic)" asezat la loc de cinste in cartile de "istorie mancatziash".

... chiar dorim o asa istorie!?!

No comments: